2022 Gökyüzü Takvimi Yayında!

 

2022 Gökyüzü Takvimi, 2022 yılında gerçekleşecek tüm astrolojik ve astronomik olayların yorumlanmış şekilde verildiği bir almanaktır. Gün gün ve saat saat, gökyüzüne dair tüm pozisyonlar eksiksiz bir şekilde, etki zaman aralıklarıyla birlikte verilmiştir. 2022 Gökyüzü Takvimi; anlık gökyüzünden haberdar olmak, o günlerde doğan bir bebekte veya olaydaki etkileşim izlerini görmek vb. sebeplerle astrologlar ve astrolojiseverler tarafından 2015 yılından bu yana kullanılmaktadır. Gök cisimlerinin bir burca girişleri, birbirleriyle olan açıları, Ay’ın boşluktaki zamanları, Güneş ve Ay tutulmaları, Ay fazları, Durak ve gerileme zamanları, meteor yağmurları…

Bu yıl yapılan bazı yenilikler:

Bazı astrolojik pozisyonlar sürekli tekrar ederler. Mesela Ay, gökyüzünde en hızlı görüntü değiştiren gök cismi olarak ortalama her ay, aynı açıları kurar. Bu nedenle çok sık gerçekleşen Ay’la ilgili pozisyonları kitabın en sonuna yazdım. Okuma kolaylığı oluşturmuyor ama bunu yapmasaydım kitap bu yıl Ay’ın tekrarlarıyla birlikte yaklaşık 890 sayfa tutacaktı. Ay’la ilgili okuma kolaylığı olması açısından ise kitabın başına bir kitap ayracı şeklinde kullanabileceğiniz sayfa numaralarını ekledik. O sayfayı kopararak kullanabilirsiniz.

Burada yer alan yorumların bazıları 2000’li yılların başında yazdıklarım. Vaktim elverdiğince bazılarını her yıl olduğu gibi yine güncelledim. Özellikle Ay’ın ve Güneş’in pozisyonları buna dahil. Zira astrolojik bilgimiz de gelişiyor, yıllar geçtikçe ve olaylar gözlemlendikçe bilgi daha da birikiyor. Hatta nadir de olsa değişebiliyor.

Bu kitap, profesyonel astrologların da faydalandığı bir kitap olduğundan, gelen istekler üzerine pozisyonların yanına bu yıl zodyak koordinatları da eklenmiştir (00°Ar54' D gibi).

 

Yazar: Devrim Dölen
Dil: Türkçe
Basım Yeri: İzmir
1. Baskı: Kasım 2021
Yayınevi: Zodyak Astroloji Yayıncılık
Sayfa Sayısı: 248 (Büyük Boy)
Kapak: Amerikan Bristol
ISBN: 978-605-06871-6-3

 

 

Bir cevap yazın

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
3 Yılı Kapsayan Gökyüzü Takvimi Çıktı!İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayın